Afspraak maken – Huisartspraktijk Bos – Weesp
Header afbeelding
Huisartspraktijk Bos
Mr. C. Kooimanscentrum 15b 1383 ED
Weesp

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak
Telefonisch kunt u een afspraak maken tussen 08.00 – 10.00 uur.
U kunt hiervoor ook 24/7 terecht in uw online patiëntenomgeving.
Voor het ochtendspreekuur op dezelfde dag kunt u ons bellen tussen 07.30 – 08.00 uur.

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Wij bieden standaard huisartsenzorg en doen reizigersadvisering. Standaard duurt een afspraak 10 minuten. Heeft u meer tijd nodig of heeft u meerdere klachten te bespreken? Geeft u dit dan door bij het maken van uw afspraak aan de assistente. Zij bespreekt met u de mogelijkheden.

De assistente zal u vragen naar de reden van uw contact. Zij is daartoe opgeleid en doet dit om een zo goed mogelijke inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met alle informatie om te gaan.

Telefonisch spreekuur
Voor uitslag of een kort vervolggesprek na uw afspraak, kunt u bellen naar het telefonisch spreekuur, van 13.00 – 13.30 uur.

Ongeval
Is er sprake van een ongeval, dan kunt u meestal direct terecht. Als u eerst even belt of laat bellen, dan houden we rekening met uw komst.

Huisbezoek
Wanneer het voor u niet mogelijk is naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek bent, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been. Onze assistentes beoordelen eventueel samen met de huisarts of een huisbezoek afgelegd wordt. Ook wordt meegewogen dat de mogelijkheden tot onderzoek en behandeling in de praktijk beter zijn.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor patiënten met weinig tijd of geen vervoer.

In de volgende postcodegebieden is het huisbezoek mogelijk.

  • 1109
  • 1381
  • 1382
  • 1383
  • 1384
  • 1393

Huisartsenpost voor spoed buiten kantooruren
Neem telefonisch contact op met de huisartsenpost buiten kantooruren op 088 – 1309600. De huisartsenpost is bedoeld voor spoedeisende klachten die niet kunnen wachten tot de volgende dag of na het weekend.  Houdt uw verzekeringspapieren bij de hand.

  • Op werkdagen vanaf 17.00 uur
  • Op zaterdag, zondag en feestdagen

Huisartsenpost Blaricum
Rijksstraatweg 3 (betaald parkeren)
1261 AN  Blaricum

Huisartsenpost Blaricum is een samenwerkingsverband in de regio Gooi- en Vechtstreek.

Route